Tab0Ng sEk0lAh KiWi

Sunday, August 08, 2010

KiWi's Upgrade!

Hype..Kiwi wuz ere..

*Panorama : C1T114, KK4, UMP*
*Situasi : Salah, Muse dan Sawak da tido dengan lenanye.. Susu tak balek lagi.. Mata tido bilek member kat KK3.. KiWi? I'm here..*

Tengok title tu.. Ok, fine.. i'm a bit excited here.. hehe.. sangat seronok pasal beberapa perkara:

BANNER


Dah pasang banner..! Somell x? huh? X?? Alaa..taw la xlawa.. uhuk3.. sob3.. sedey Kiwi.. korang patot support newbie ((newbie la sgt en..)) macam Kiwi ni.. hehe.. Korang nak wat banner gak? Simply click pade banner tu dan akan di pandu secara automatik ke laman sarang labah2 di mane Kiwi buat banner ni.. Senang jek..


BUTTON BADGE
Pade sape2 yang rase2 nak support, capab2, ampu2 Kiwi kan.. Tampal2 la ye code button di sebelah kanan tu.. Kalau rase2 Kiwi ni kawan korang, sayang banget kat Kiwi ((Kiwi kau terlebih di situ..)) sile2 kan lah diri, jangan malu2, amek la yer.. Promote2 Kiwi yang takde pape ni.. Wahwah.. Tak kesa la kan.. Orang laen tak nak puji, sukati.. Yang penting diri sendiri epy dalam keadaan Kiwi yang sedang berkecamuk dalam hati ni kan.. :D


NUFFNANG
Untuk pengetahuan semua, Kiwi ni tak rajen sebenar nak buat Nuffnang ni sampai la satu mase bile entah kenape dibuka hidayah untuk pasang mende ni.. Muahaha.. Bukan cari income ok.. Saje letak suke-suki. So, kepada sesiapa yang rase2 suke-suki macam perasaan cik Kiwi ni.. Click2 la kayh.. Mane taw boleh tolong Kiwi bayar yuran asmara..err..asrama nanti ke.. Dapatlah duduk kat KK1 atau KK3.. Taklah terbuang jauh ke KK4 ni.. Petang tadi hujan lebat giler2 siap ribut, dah banjir dah bilik sorang member.. Syukurlah bilik Kiwi cume bumbung bocor kat tepi dinding.. Adelah air mengalir sikit kat situ.. ((Ini tiada kaitan dengan nuffnang yer..)) BTW.. Click2 kayh.. Sayang korang..!

Tu jek n3 kali ni.. See ya tomorrow mornink.. Kiwi nak lelap..

Kiwi's out for now..

4 comments:

hiro said...

mantap2..ahaha.

KiWi said...

saya syg hiro sbb kmu lg mantap~~ :P
da tgk Strawberry kt sebla?

hiro said...

lom lg..ehee..kesibukan sekrang?

KiWi said...

xde sibuk.. petang nti ade kmungkinan itu.. :D

Related Posts with Thumbnails

~Kasih Terpatri~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers